tolong penuhkan tabung saya ni ye..please3.......^_^

Strawberry On Top Of Cupcake

Monday, 23 April 2012

~cute dress~

~Assalamualaikum..~

Entri kali ni, nis nak kongsikan kepada rakan-rakan about dress2 yang cumil....
sekarang ni, sume tau kan, alaa, korean dress  tu..mesti ramai kat luar sane yang minat kan..
so, nis nak tunjuk kat korang korean dress yg nis sukeee sangat tgk...
kalau ade duit lebih, boleh la beli..n kalau korang tgk kat pasaran dress2 yang lebih kurang camni, better korang beli, serius SANGAT COMEL BILA PAKAI...Pecaya la,..hihihii.
OK la ENJOY..


yellow dress

yellow lagi tp campur white


black and white..so sweet


black and white lagi, tp pokadot..

pink ..ke peach..em seakan2 la tu..
lau nis pakai cantik x?(huhu..perasan)

OK..tu je la, ti nis display lagi ea, mane yang comel2..
oops, lupe plak, nis x jual tau, just nak tunjuk korang, dress yang comel ni...
mane tau lau korang jumpe kat luar yang camni n terase..(ADUH CANTIKNYE DRESS NI .. MACAM YANG TGK KAT DALAM BLOG TU LA) hihihhi..lorat je kan, so korang boleh la beli..
ok tu je la ea..

BYE..



Saturday, 21 April 2012

i LOVE my BLOG ^_^




Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam satu Malaysia..

pertama sekali, kite nak tanye khabar semua,,,?,hope sihat semuanye..
keduanye, kite nak cakap, kenapa blog kite ni sunyi sepi je tiap2 hari....
ketiganye, kita nk bgtahu, walau ape pon yang berlaku, you allS kene tau,
"I LOVE MY BLOG"
WALAUPUN BLOG NI SUNYI JE, X MENGAPA....MUNGKIN BLOM TIBE MASENYE UNTUK BLOG NI BERJAYA SEPERTI BLOG2 ORG LAIN...Hihihihihihi
boleh ke camni?

n kite nak tag blog2 yang kite suke tgk n baca, semua orgnye comel2 belaka..




HARAP2 LA SATU HARI NANTI BLOG KITE AKAN MELETOPS MACAM BLOG DIORANG...huhuhuhuhuhuu
(berangan sokmo mu ni)







hew hew....^_^

BYE....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...