tolong penuhkan tabung saya ni ye..please3.......^_^

Strawberry On Top Of Cupcake

Monday, 23 April 2012

~cute dress~

~Assalamualaikum..~

Entri kali ni, nis nak kongsikan kepada rakan-rakan about dress2 yang cumil....
sekarang ni, sume tau kan, alaa, korean dress  tu..mesti ramai kat luar sane yang minat kan..
so, nis nak tunjuk kat korang korean dress yg nis sukeee sangat tgk...
kalau ade duit lebih, boleh la beli..n kalau korang tgk kat pasaran dress2 yang lebih kurang camni, better korang beli, serius SANGAT COMEL BILA PAKAI...Pecaya la,..hihihii.
OK la ENJOY..


yellow dress

yellow lagi tp campur white


black and white..so sweet


black and white lagi, tp pokadot..

pink ..ke peach..em seakan2 la tu..
lau nis pakai cantik x?(huhu..perasan)

OK..tu je la, ti nis display lagi ea, mane yang comel2..
oops, lupe plak, nis x jual tau, just nak tunjuk korang, dress yang comel ni...
mane tau lau korang jumpe kat luar yang camni n terase..(ADUH CANTIKNYE DRESS NI .. MACAM YANG TGK KAT DALAM BLOG TU LA) hihihhi..lorat je kan, so korang boleh la beli..
ok tu je la ea..

BYE..



1 comment:

  1. mmg lawa pun..hmm..terpikat jugak tgk dress nih..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...