tolong penuhkan tabung saya ni ye..please3.......^_^

Strawberry On Top Of Cupcake

Sunday, 18 November 2012

Promosi Tupperware

Assalamualaikum,,,,hai semua,, arini nisa nak mohon share iklan tentang produk tupperware...:)

Tupperware terbuat dari bahan plastik berkualiti terbaik, tidak mengandung zat kimia beracun dan sudah memenuhi standard dari beberapa badan dunia seperti FDA (Food and Drug Administration) Amerika, European Food Safety Authority (Eropah), Japan Food Safety Commision (Jepun), Selain selamat digunakan berkali-kali untuk makanan dan minuman ia juga lebih mesra alam kerana produk Tupperware yang rosak boleh digunakan menjadi produk lain seperti bangku plastik, pot tanaman tempat sampah. So,, ape tggu lg , sume boleh mendapatkan produk yang berkualiti ni n ni sbenanye bisnes kakak nis,, so harap2 ade yang sudi n berminat la ye...:)

Jika berminat untuk beli blh pm at this :

Buka page ni ni facebook...

https://www.facebook.com/pages/AmyTupperware/400336876704272






jangan lupe tau,,singgah,,like n ....BUY ..thank you...:)

Wednesday, 14 November 2012

haPPy2 ( 행복 - 행복 )

Assalamualaikum...hai,, mengikut entri yang lepas...sepatutnye ade part 2..malangnye sudah kehabisan idea...so Part 2 punye , lain kali baru release k..hihi,, so, skang ni, nis nak kongsi sikit kegembiraan bersama keluarga tempoh hari...Bukan pergi mana pon, cume pegi JAYA JUSCO iaitu shopping mall yang terkenal serata alam .... kah3,,poyos je ....  kitorang pi jenjalan aritu,, nak ilangkan mood2 stress, maklumlah dah lame tak pergi window2 shopping... So, yang pergi, nis..iaitu saya sendiri,, ummi, along, alang, adik, mummy, kakyan, kimi n kak liza..tu sume senarai keluarga nis yang pegi, dan orang-orang yang nis teramat syg...
so, ni gamba serba sedikit..tapi cume gambo i je la yang banyak nye...gambo org lain xdak....sowy........:D








k bye...tu je................Assalamualaikum..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...