tolong penuhkan tabung saya ni ye..please3.......^_^

Strawberry On Top Of Cupcake

Thursday, 3 January 2013

2013

 Assalamualaikum...Hai semua..
Selamat Tahun Baru 2013.. Ramai orang kata, usia hanya angka....em,,,betul la kan...
setiap meningkatnya tahun, umur juga meningkat... Cuma kita perlu sentiasa bersyukur kerana masih diberi nafas meneruskan kehidupan di dunia bagi mengumpul amalan untuk akhirat.. hihi.. panjang pulak ayat ni ..

So, apa harapan you alls??? Nis harap tahun 2013 ni akan menjadikan nis lebih matang dan yang paling penting sekali, nak jadi orang yang berani....BErani Ape???

-Berani buat presentation  dari dulu, takut nak presentation
-Berani bawa kereta walaupun ada lesen, perasaan takut tetap x hilang
-Berani naik bas atau keretapi sorang2 takutnyaa...
-Berani bertanya  asyik malu je sampai orang meluat
-Berani untuk menempuh cabaran takut nak hadapi cabaran
-Berani bergaul dengan masyarakat pemalu la, susah sikit nak bergaul
-Berani mencuba sesuatu yang baru benda baru je, takut nak cuba


SO, itulah antara harapan nis tahun ni..Melampau x??hihi...melampau kan.. Ramai orang ckp camni "KO NI SUME TAKUT"... wakakaka... itu kenyataan, yang tak boleh dinafikan,, sikit2 takut..takut..takut....
Come on la NIS...... cuba BERANI, BERANI, BERANI..
hihi.....nis tau nis boleh sebenarnya,,, Ok, kawan-kawan doakan nis ye supaya dapat buang sikap takut ni dan jadi lebih matang.... Selain tu, nis juga ingin lebih menjadi orang yang berguna terhadap keluarga nis, terutama umie tersayang....
Lagi satu, nis harap dapat bertemu jodoh secepat mungkin dengan yang tersayang... Doakan nis ya, supaya pilihan ni yang terbaik dan berkekalan dunia akhirat..Amin..










hope enjoy dengan entri ni...Assalamualaikum..K Bye..


3 comments:

  1. Semoga tahun 2013 dipermudahkan segala urusan oleh Allah. ^_^

    Ha nak bagi sikit tips nak buat presentation. Senang je. Buat preparation. Kita kena lebih tahu dan faham benda yang kita present daripada orang lain. Lepas tu, practise banyak kali. Practise makes perfect kan. Selamat mencuba! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz awak... http://www.blogger.com/profile/18202739746489917923 :)

      berguna sgt tips ni

      Delete
    2. Assalamualaikum sis~

      Saya ada tag kamu untuk The Liebster Award. Join ye~ ^_^

      http://sitinurhudahusna.blogspot.com/2013/05/the-liebster-award.html

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...