tolong penuhkan tabung saya ni ye..please3.......^_^

Strawberry On Top Of Cupcake

Sunday, 25 January 2015

its two thousand fifteen

Assalamualaikum awak awak semua....dah berkepuk2 blog ni baru ada rasa nak buka...hehe....banyak perkara lain yang difikirkan sampai dah x sempat nak post2 apa2...Diam tak diam, hari ni time nis taip post ni da masuk 25 jan 15. Maknanya setahun sudah blog ni ditinggalkan..kesian kan..hehee.. Takpa takpa, lepas ni nak cuba aktif semula dengan diari online ku ini... U alls nak tahu, setelah setahun blog ni ditinggalkan, macam2 perkara berlaku dalam hidup nis. Nis dah pon menamatkan pengajian secara "official" nya daripada Universiti Pendidikan Sultan Idris dan......hehe.....sekarang, "i m officially someone wife, officially married"....hehe. Wallahualam. Akhir kalam doakan kebahagiaan nis n pasangan hingga ke syurga ye.amin..ok, jumpa lagi entri seterusnya..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...